PH Innovation

Om oss

Om PH Innovation

PH Innovation AB är ett innovativt företag som har lång erfarenhet av produktutveckling. Företagets ambition är att alltid utveckla produkter som är lite smartare och enklare än de produkter som finns på marknaden. Detta ger konkurrensfördelar som ska generera större försäljningsvolymer.

Teamet

Per Höglund

Grundare & Ägare

Innovativ konstruktör med många patent. Har lång erfarenhet av produktutveckling inom olika områden, bla. sitt/stå bord, där han även haft en roll som produktchef. Har även utvecklat många produkter inom friskvård och träning.

Baris Belge

Delägare & Projektledare

Projektledare/styrelseordförande. Produktionsekonom med många års erfarenhet av kalkylering och prissättning på kontorsmöbler.

Bo karlsson

Senior rådgivare

Produktionstekniker/ konstruktör, med lång arbetslivserfarenhet från industrin, varav en stor del inom möbelindustrin med specialområden, industrialisering, maskinköp och automation.

Henrik Hörberg

Senior rådgivare

Produktionstekniker/konstruktör, styrelseledamot, med stor erfarenhet från industrin, varav en stor del inom möbelindustrin med specialområden, projektledning, industrialisering, och automation. 

Skicka meddelande

Kontaktinformation

Har du frågor eller är intresserad utav våra produkter? Välkommen att kontakta oss. 

Vi söker just nu tillverkare, investerare eller samarbetspartners för att tillsammans ta en potentiellt stor affär i hamn med en stor aktör i Europa. Låter detta som något för er? Tveka inte att höra av er.