PH Innovation

Sitt/Stå Bord

Vårt mål - Mer rörelse för pengarna

Det finns idag en mängd produkter som inte uppfyller de mest grundläggande kraven för att få bra ergonomi vid stående eller sittande arbete. Vår ambition är att erbjuda innovativa sitt/stå bord som klarar detta , men även uppfyller de krav och normer som är etablerade i branschen. Våra produkter har en stor slaglängd (lägsta/högsta höjd) med en unik stabilitet oavsett vilken variant du väljer. De olika modellerna baseras på samma unika grundkonstruktion, med extremt få detaljer, vilket ger stora fördelar både för producent och konsument samt minskad klimatpåverkan. Lösningarna är patentskyddade i ett stort antal länder.

Skrivbord till alla - Lång som kort

I vår nya bordsserie finns något för alla. Med rätt skrivbord hamnar armar och axlar i rätt position, vilket är A och O för bra ergonomi. Våra sitt/stå bord genomsyras av kvalitet och enkel, skandinavisk design.

Sitt/stå Bord

550 - serien

Detta är vår enklaste variant, men ställområdet är ändå imponerande 550 mm, vilket ingen annan på marknaden klarar, med bara två teleskoperande rör och tillräcklig stabilitet.

Sitt/stå Bord

600 - serien

Detta är vårt mest unika ben. Med ett patenterat drivsystem klarar vi 600mm ställområde med fantastisk stabilitet, detta med endast två teleskoperande rör. Vi uppfyller EN 527-1 vilket innebär att 600 serien kommer vara ett mycket prisvärt alternativ vid upphandlingar, där EN 527 är ett krav.

Sitt/stå Bord

660 - serien

Detta ben har en patenterad drivning av mellanröret, som medför en låg tillverkningskostnad. Ett rejält 660mm slag ger möjlighet att kunna användas av både korta och långa personer, utan att kompromissa på ergonomin.

Vårt mål - Mer rörelse för pengarna

Vår ambition är att erbjuda innovativa sitt/stå bord som klarar de krav som användare ställer, men även uppfyller de krav och normer som är etablerade i branschen. Många av borden som finns på marknaden idag är endast anpassade efter den breda massan, vilket gör att längre eller kortare personer inte kan uppnå bra ergonomi, även med ett sitt/stå bord. Vi bakom PH Innovation vill att alla ska ha möjlighet till bra ergonomi, och erbjuder därför våra bord med olika ställområden för att matcha din längd. Detta håller nere produktionskostnaderna, samtidigt som det skapar ett bord som är väl anpassat till just dig.

Är du intresserad av våra Sitt/Stå bord?

Tveka inte att kontakta oss för beställning eller frågor!